KONSEPTET

Historien bak

Funkytown har nå eksistert ved navn i 10 år, men allerede på midten av 90-tallet var de første forløperne til bandet i gang.

Det er bare Bredo (gitar) og Pål (trommer) igjen fra den originale besetningen, men bandstammen slik den er nå har holdt sammen i 10 år.

Vi har figurert under mange navn, men Funkytown er navnet vi tok da vi tok steget inn i eventbransjen for alvor i 2005.

Av Full Hals er et konsept vi har tenkt på lenge og det som er dyrket frem over lengre tid er det som absolutt smaker best!

 

Moro & Alvor

Funkytown skal være morsomt, både for deg på dansegulvet og for oss som står på scenen.

 

Det er også stort alvor forbundet med å spille så mange musikalske genre som vi gjør - vi må gå i dybden.

 

Selv om vi gjør låtene på vår egen måte, så er det alltid med røttene i originalmusikken. Det gjør det mer utfordrende og morsomt for oss - og opplevelsen bedre for dere.

 

Av Full Hals - På Grensen Til Allsang

 

Basert på en rekke sommershow rundt om i landet, har vi satt sammen et konsept som fordrer at du som publikum deltar. Du får utdelt et sanghefte der du finner tekster til de låtene vi har tenkt til å spille.

 

Du, som humørfylt gjest, skal altså være med på å fylle teltet med rungende allsang til låter både du og sidemannen husker. Kanskje også noen dere håpet dere hadde glemt.

 

Vi kan love deg mye latter og god musikk, med innslag av ikke-fullt-så-god-musikk, servert av et meget rutinert og tight band. Showet er basert på interaksjon mellom frontfigur Thorgeir Berger, bandet og publikum.

 

Du kommer til å elske det!

 

Konseptet bygger på en rekke populære sommerrevyer og allsangshow rundt i hele landet.

Flere av bandets medlemmer har vært med på å bygge slike konsepter rundt i Norge og med denne erfaringen, samt vår egen rutine, bygger vi nå vårt eget drømmeshow.

 

Det viktigste med vårt konsept er at det skal passe for absolutt alle fra 18 år og oppover.

Planen er at showet skal dukke opp årlig, ikke bare i Ski, men etterhvert også i omkringliggende byer og tettsteder. Konseptet er også som skreddersydd for eventmarkedet.

 

Etter showet, som varer i ca 2 timer, så vil det være DJ som sørger for god stemning videre!

Der må gjerne allsangen fortsette, i tillegg til at vi vil se dere danse mer!

 

Vi sees!